Viime päivitys näköjään täyttää melkein puoli vuotta. Ei taida tämän blogin kirjoittaminen olla meikäläisen vahvoja puolia, vaikka näin vaalien alla pitäisi aktiivinen olla...

Mutta asiaan. Sinänsä sopivasti tuo puolen vuoden takainen kirjoitus on viimeisimpänä tätä ennen, että niinhän siinä kävi kuin pelättiinkin. Joku oli tehnyt tutkintapyynnön aluehallintovirastoon ja nyt sieltä on luultavasti tulossa noottia kunnalle. Selvityksestä kävi ilmi, että Euran terveyskeskuksen vuodeosastolla on 8 hoitajan vajaus suositusten mukaisesta määrästä. Mitäs me sanottiinkaan? Kahta ehdotettiin palkattavaksi kerrallaan syksyllä, nyt voidaan joutua palkkaamaan kerralla nuo kahdeksan. Hah.

Taidanpa nyt käyttää tämän harvinaisen tilaisuuden hyväksi myös tuon vaalipropagandan osalta, eli pistän tärkeimpiä vaaliasioitani ylös tännekin.

1. Opintotuet, äitiyspäivärahat ja vanhempainvapaitten rahat tulisi sitoa indeksiin.

2. Huumausaineiden välittäminen alaikäisille muutettava AINA törkeäksi huumausainerikokseksi, määristä välittämättä.

3. Vastustan eläkeiän nostoa, sillä en usko sillä olevan tarpeeksi vaikutusta työvoimapulan paikkaamiseen. Päinvastoin, uskon sillä olevan haitallinen vaikutus nuorisotyöttömyyteen, sillä éläkeiän nosto aiheuttaisi parin vuoden "tyhjiön" eläköitymisen vapauttamiin työpaikkoihin. Ja jos työpaikkoja ei vapaudu, niin eipä niille kukaan työllistykään.

4. Tällä hetkellä olen ydinvoiman kannattaja sen kustannustehokkuuden vuoksi. Mutta. Heti, kun aurinkoenergialla tuotettuun sähköön liittyvät ongelmat (esimerkiksi akkuteknologian kehittäminen) on saatu ratkaistua, tulen vaihtamaan kantaani sen kannalle.

5. Raiskauksista, lapsiin kohdistuneista seksirikoksista ja muutoinkin vastaavista fyysisistä rikoksista tulisi saada minimituomioksi ehdotonta.

6. Aselait on pidettävä sellaisina, että kaikilla lainkuuliaisilla kansalaisilla on mahdollisuus aloittaa metsästys- ja/tai ampumaharrastus ilman kohtuuttomia vaikeuksia. Nykyään on jo älyttömän vaikeaa aloittaa pistooliammuntaharrastus ns. kylmiltään, ilman vuosia kestänyttä harrastuspohjaa.

7. Vaalirahoitus ja politiikkojen kytkökset liike-elämään saatava entistä avoimemmiksi.

Näillä mennään. Toivottavasti onnistun nyt taas päivittelemään edes suht säännöllisesti.