No, huomenna pitäisi postittaa nuo vaalirahoituslomakkeet Euran keskusvaalilautakunnalle. Vielä kun aamulla siinä puoli viiden maissa muistaisi unen pöpperössä ottaa kirjekuoren mukaan...Eipä silti, ei siinä ihmeellisiä summia ollut ilmoitettavaa, samat mitkä täälläkin olen jo kertonut.

Perjantaina oli puhetta tuolla kylillä siitä, että nämä paikalliset kunnanvaltuustot ovat pitäneet ihmeellistä hyshys-linjaa asioiden käsittelystä. Itseäkin kyllä vähän ihmetyttää kunnan asioiden salassapito. Kyllähän se jo nähtiin kuntaliitosasiassa, että kuntalaiset eivät pidä moisesta salailusta. Kai jotkin asiat voivat vaatia matalaa profiilia ainakin jonkun mielestä, mutta minusta päätöksenteon tulee olla mahdollisimman avointa. Miksi olla hiljaa asioista, jotka joka tapauksessa tulevat julki kuntalaisille? Ymmärrän kyllä, että kaikki eivät uskalla tunnustaa väriään avoimesti, mutta jos ei uskalla kantaa vastuuta omista päätöksistään/mielipiteistään, niin kyllä kunnanvaltuusto on aivan väärä paikka. Toisaalta, helppo se tässä on nyt päristä, mutta koitan ainakin noudattaa mahdollisimman avointa linjaa.

Koskahan uudella valtuustolla on ensimmäinen kokous? No, onhan tässä sentään kaksi kuukautta vielä aikaa "vallan vaihtoon", joten enköhän siitä vielä ehdi tietoa saada. Hiukan kyllä jännittää jo, kuten kaikki uudet kokemukset aina etukäteen.

Ja näillä eväillä taas jatketaan.