Hyvistä aikeista huolimatta, aina nämä päivitykset venyvät.

Mutta. Viime maanantaina oli taas valtuuston kokous, joka meni pitkälti odotusten mukaan. Suuria intohimoja ei noussut juuri minkään aiheen kohdalla, mutta... Kun käsiteltiin ohjeellista henkilöstösuunnitelmaa, piti Simo Lähteenmäki puheenvuoron.

Puheenvuorossaan Simo otti esille Euran terveyskeskuksen henkilöstötilanteen. Kyseisellä osastolla kun on ainakin 2 sairaanhoitajaa vähemmän, kuin mitä Sosiaali- ja Terveysministeriön vaatimuksissa on. Joten ehdotettiin joko näiden palkkaamista, tai ainakin kyseisten henkilöiden tarve henkilöstösuunnitelmaan. Käytettiin paljon puheenvuoroja, joissa valtuutetut ja ryhmänjohtajat käyttivät puheenvuoroja. Kaikki tuntuivat olevan sitä mieltä, että sairaanhoitajat tarvitaan ja että kyseiset paikat tullaan täyttämään. Mutta kun asiasta äänestettiin, niin kappas kummaa, Vasemmistoliitto jäi yksin puoltamaan sairaanhoitajien kirjaamista henkilöstösuunnitelmaan! Kyllä taas suorastaan Vituttaa, kun kaikki tietävät asian olevan kaikkien etu, mutta kun ei sitä voi kannattaa, kun juuri Vasemmisto tekee ehdotuksen! Taisi sieltä kolme hajaääntä sentään tulla omien lisäksi, kiitos kyseisille tosiasioiden tunnustamisesta.

Paskahousut. Toivottavasti tässä nyt ei sitten käy, kuten kävi Euran vanhustentalolla, jossa oli tehty tutkintapyyntö läänille. Sitten sinne palkattiinkin useampia kerralla.

Jaa jaa.