Oli lyhyt kokous tänään. Asiat olivat suht selkeitä, eikä niihin tullut eriäviä mielipiteitä, jotka olisivat vaikuttaneet päätöksentekoon. Henellin Matti käytti Keskustan valtuustoryhmän nimissä puheenvuoron, jossa kritisoitiin Euran uimahalli ja urheilutalo Oy:n taloudenhoitoa, mutta suostuivat hekin silti myöntämään halliyhtiön hakeman lainan. Hallin tulevaisuutta pohtiva työryhmä antaa kuulemma tarkempia selontekoja kuukauden sisällä, jonka jälkeen ilmeisesti päätetään hallin tulevaisuudesta ja sen hallintomuodosta/omistussuhteista.

Kokouksen jälkeen kunnanjohtaja Matti S. Lahtinen piti vielä epävirallisen tiedotus- ja keskustelutilanteen ajankohtaisista asioista, jotka tulevat lähiaikoina käsittelyyn ja päätöksentekoelimille. Näistä sitten myöhemmin lisää.

Lisäksi muut Vasemmistoliiton valtuutetut saivat minut suostumaan eduskuntavaaliehdokkaaksi. Sitoutumattomaksi ehdokkaaksi. Nyt saavat sitten monet muutkin kuin vain paikalliset mahdollisuuden äänestää minua ja näin lunastaa puheensa, joita tuli kunnallisvaalien jälkeen.

Terveisin minä.