Kesä meni jotta vilisi, kun teki vuorotöitä pyöräkuormaajan puikoissa. Kiitos työkavereille pitkämielisyydestä ja syvällisestä perehdyttämisestä!

Mutta nyt syksyllä alkoivat uudet kuviot, kun opiskelu alkoi. Nyt voisi taas yrittää pystyä päivittelemään tätäkin blogia. Valtuuston kokouksia ei tässä kesällä paljoa ollutkaan, joten siltä rintamalta ei mitään virallisia uutisia juuri ole.

Tänään käytiin hieman ryhmän kanssa SoTe-kuvioita läpi, mukana Säkylän edustaja. Loppuviimeksi päädyttiinkin, sanoisinko epäviralliseen, ryhmäpäätökseen. Euran Vasemmisto on yksimielisesti SoTe-neuvottelujen jatkamisen puolella Säkylän, Köyliön ja Huittisten kanssa. Ainakin näemme sen ensisijaisena vaihtoehtona. Mutta mikäli nuo kuviot menevät pipariksi, kuten kävi kuntaliitoksen kanssa, niin seuraavana vaihtoehtona näemme neuvottelut liittymisestä Keski-Satakunnan kanssa.

Eduskuntavaaleja varten kampanjointi on alkanut rauhalliseen tahtiin, lähinnä pikkupropagandaa kaveripiirissä ja muutaman tuntemattomankin kanssa. Mutta kyllä tämäkin tästä vielä kovaan vauhtiin lähtee. Ensi sunnuntaina olen muuten tavattavissa muiden Vasemmisto-ehdokkaiden kanssa Rauman Silakka-markkinoilla siinä puolen päivän maissa. Torilla tavataan!