No niin, ensimmäinen päivä euralaisena lähes takana. Työn merkeissähän tämäkinpäivä meni, kuten Joulu ja muutkin pyhät tuntuvat menevän. Ja sitten asiaan.

Lähiliikuntapaikalle Paneliaan saadaan pieni kaukalo. Hyvä, kyllähän sitä on jo odotettukin, että olisi taas hyvä paikka käydä pelaamassa vähän "höntsäkiekkoa" kavereiden kanssa tässä ihan omlla nurkilla, kun asemallakaan ei enää kaukaloa ole moneen vuoteen ollut. Tarkoituksena olisi -lehtitietojen perusteella- saada kaukalo kasaan helmikuun lopuun mennessä, joten täytyy toivoa talvisia kelejä, niin voisi päästä siihen jo tänä talvena.

Eurakoskesta aletaan nyt käyttämään virallista nimitystä Kiukainen. Nyt on sitten virallista se, mikä kansan suussa on aina ollut se oikea nimi. Tosin joku vääräleuka jo tuossa ehdotti, että nythän sitä pitää sitten alkaa sanomaan Eurakoskeksi.

Ja vuosikin vaihtui, kuten tuossa tuli jo mainittua. Puskaradion uutisten mukaan Paneliassa oli rauhallista, kun taas entisen Eurakosken, nykyisen Kiukaisten puolella oli ollut vaatimattomien arvioiden mukaan 500 ihmistä seuraamassa kunnan avainten luovuttamista ja muita juhlallisuuksia. No, pitäähän sitä silläkin puolella olla joskus elämää.

Ensimmäinen valtuuston kokous onkin sitten jo 12. päivä, sitä ennen pääsee virallisuuksien makuun 9. päivä, kun on kuntaliitoksen kutsuvierastilaisuus. Hyvä sinänsä, pääsee vähän tutustumaan muihin (vaatimattomuus kaunistaa...) kunnan merkkihenkilöihin.

Siinä tämän vuoden alun tärkeimmät. Joten, hyvää uutta vuotta 2009!