Hyvä, että palvelut säilyvät lähellä edelleen. Vielä, kun saataisiin Euraan ympärivuorokautinen poliisin päivystys, ettei aina tarvitsisi odottaa partiota Raumalta asti; muistan, kun eräässä tapahtumassa olin järjestyksenvalvojana ja poliisia odoteltiin kolme tuntia... ...mikä on luvattoman pitkä aika. Mutta pääasia, että edes palvelupiste säilyy, niin saa lupa-asiat jne. hoitaa tässä vähän lähempänä.

Ensi vuoden talousarviokin on nyt tehty ja ilmeisen positiivisissa tunnelmissa mennään kohti uutta Euran kuntaa. Täällä sitä odotellaan varovaisen optimistisesti, näin ovella kurkkivan talouskriisin varjossa. Toivotaan, ettei arviota ole tehty liian optimistisesti, vaan mahdollisesti tuleviin laihoihin aikoihin varautuen. Ei olisi mukava yllätys heti kunnallispoliittisen uran alussa huomata, että nyt on kunnan rahat loppumassa. Mutta luotetaan vanhojen tekijöiden ammattitaitoon sen verran, ettei heti aleta maalaamaan piruja seinille.

Hiukan reilu kuukausi tässä vielä olisi, ennen kuin tositoimet kunnanvaltuustossa alkavat. Sitäkin tässä odotetaan suurella mielenkiinnolla. Mutta mikäs sen mukavampaa, pieni jännitys tekee hyvää aina silloin tällöin. Joulua tässä ei oikein jaksa odottaa, töissä kun nuo juhlapyhät menevät. Kokemushan sekin on, kun ei tarvitse pötkötellä sohvalla vatsanahka kireänä kinkunsyömisestä, mutta silti. Vaikken mikään jouluihminen olekaan, niin olisi se silti ollut kivempaa viettää perheen parissa.

Siinäpä nuo tällä hetkellä mieleen tulleet asiat.